Storing in het paradijs – oponthoud opgelost

Het vervolg op Mijn hemel! is gepubliceerd!
Helaas niet via Boekscout, ik ben tot de teleurstellende ontdekking gekomen dat je als schrijver minstens 90% van de promotie voor je rekening moet nemen, en dat is helaas niet mijn ding, hetgeen voor andere schrijvers vast herkenbaar is, dus ik heb eerst meer verkopen nodig, blijkt…
Gelukkig is daar Kindle Direct Publishing van Amazon, waar je dan wel alles helemaal zelf moet doen, van redactie tot het ontwerpen van een cover, maar dat is voor mij dan weer geen probleem. 😊

Storing in het paradijs een vrolijk verhaal over heengaan en terugkomen
gaat over wat de consequenties, zowel positieve als negatieve, zijn voor de levenden als mensen - en dieren - opstaan uit de dood.

Samenvatting van het verhaal:
Het is een grote puinhoop in de hemel, er is een opeenvolging van grote en kleine storingen, met op zeker moment ingrijpende gevolgen voor het leven op aarde.
En wie mag het oplossen? Inderdaad, Simone. Maar gelukkig staat ze er niet alleen voor. Het Hemels Management zit er bovenop, en ook haar vrienden staan haar bij met raad en daad.
De storingen hebben tot gevolg dat grote groepen overledenen terugkeren op aarde en daar kunnen beide partijen, de levenden en de doden, niet altijd even goed mee omgaan. Nog los van de belasting op de aardse autoriteiten en voorzieningen. Ook Simones vrienden Henk en Maartje vinden zichzelf ineens terug op aarde, ze hebben letterlijk de tijd van hun leven.
Simone maakt nieuwe vrienden, waaronder een dappere, maar helaas bijziende ridder uit de middeleeuwen, en ook Maeve en hemelbewaarder Barnabas zijn weer van de partij. Samen zoeken en vinden ze de oorzaak van het probleem en dan kunnen de verdoolde zielen terugkeren naar de hemel en is alles weer bij het oude. Op een paar kleine dingetjes na…

Het boek (paperback) kost € 21,-- en is via deze link te bestellen: https://www.amazon.nl/dp/B0CSWZSHHW


Mijn hemel! is natuurlijk ook nog steeds te koop: https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464685572

Je kunt me ook volgen op dit auteursblog, door eenvoudig op de oranje knop 'volgen' te klikken, dan word je gevraagd om je e-mailadres in te vullen.

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Storing in het paradijs – oponthoud opgelost

Daisy & De groene kinderen van Woolpit gepubliceerd!

Er zijn grenzen - gepubliceerd

Storing in de pers

Storing in het paradijs – oponthoud opgelost

Er zijn grenzen, maar niet aan mijn woordenstroom