Daisy & De groene kinderen van Woolpit gepubliceerd!

Mijn nieuwste roman - Daisy & De groene kinderen van Woolpit – is gepubliceerd!
Ook nu weer via Amazon – Kindle Direct Publishing.

Daisy & De groene kinderen van Woolpit gaat over de worsteling van twee vrijgevochten vrouwen - in zeer verschillende tijdperken en omstandigheden - om hun plek in de wereld te vinden.

Samenvatting van het verhaal:
Daisy & De groene kinderen van Woolpit vertelt op humoristische wijze het verhaal van de vierendertigjarige vrijgevochten, recht-voor-z’n-raap Daisy die probeert een zinvolle invulling aan haar leven te geven na de breuk met Jeroen, haar overspelige jeugdliefde c.q. populaire frontman van de succesvolle Nederlandstalige rockband De Verschrikkelijke Sneeuwmannen, en het plotselinge ontslag bij de bank waar ze vanaf haar zeventiende gewerkt heeft. Maar het vertelt ook het verhaal van de mysterieuze vondst van de zesjarige Agnes en haar kleine broertje, die ergens in de twaalfde eeuw op het Engelse platteland opdoken in een wolvenval nabij het dorpje Woolpit.
Daisy stuit bij toeval op de legende van de groenhuidige kinderen en besluit dat het proberen te achterhalen in hoeverre de geschiedenis op waarheid kan hebben berust een mooie afleiding is van haar twijfels en problemen. Haar speurtocht naar kennis brengt haar regelmatig in contact met nieuwe mensen, maar ondertussen zorgt ook haar boezemvriendin en feestbeest Fredje er vol overgave voor dat ze niet vereenzaamt.
Uiteindelijk raakt Daisy zo geïntrigeerd en enthousiast dat ze haar eigen versie van het verhaal over de groene kinderen van Woolpit besluit te schrijven.
En als ze dan op een gegeven moment uit pure nieuwsgierigheid zelf naar Woolpit in England afreist neemt haar lot wel een heel bijzondere wending.

Het boek (paperback) kost € 21,-- en is via deze link te bestellen:
https://www.amazon.nl/dp/B0D6XLGW3B

Mocht je het boek gaan bestellen, dan wens ik je alvast veel leesplezier!
En feedback is altijd welkom.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Daisy & De groene kinderen van Woolpit gepubliceerd!

Daisy & De groene kinderen van Woolpit gepubliceerd!

Er zijn grenzen - gepubliceerd

Storing in de pers

Storing in het paradijs – oponthoud opgelost

Er zijn grenzen, maar niet aan mijn woordenstroom